Acest site se afla in curs de actualizare, constructie, reconstructie. Posibil ca unele pagini sa nu functioneze sau sa intampinati diferite erori. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate!
mascota

Sisteme eoliene cu generator vertical

Sisteme eoliene cu generator vertical – fara conectare la retea

Sistemele fara conectare sunt sisteme care sunt conectate la consumul casnic. Nu este necesara o alta instalatie legata in paralel. Nu este nevoie de aprobare Renel deoarece toate legaturile se fac dupa contor.Tot ce se produce se consuma sau daca nu, (in anumite perioade cand nu e nimeni acasa) atunci se stocheaza in baterii pentru a fi consumat ulterior. Aceste sisteme au toata automatizarea necesara ca atunci cand dati drumul la mai multi consumatori pentru o perioada mai mare de timp si energia neconventionala nu e suficienta, sistemul consuma intai resursele neconventionale si apoi cupleaza automat pe consumul de la reteaua nationala. Aceasta trecere are loc instantaneu fara a „simti” consumatorii. Cand energia neconventionala se produce din nou trecerea se realizeaza din nou. Prioritatea este pe neconventional.

Sisteme eoliene cu generator vertical – cu conectare la retea

Sistemele cu conectare (fara baterii) sunt destinate in special acelor persoane care doresc sa vanda energie la reteaua nationala. De aici vine si denumirea: cu-conectare-la-retea. Aceste sisteme nu sunt destinate consumului propiu. Toata energia este vanduta la retea. Castigul vine din faptul ca pretul primit pe energia vanduta este mai mare (de 2 ori) decat cel platit pentru energia consumata din retea. Este necesara aprobarea de la Renel si A.N.R.E. sau alt distribuitor de energie deoarece se va intocmi un contract de furnizare a energiei verzi.

CLICK AICI PENTRU OFERTA

Sun Air – EVFC – 500W

CLICK AICI PENTRU OFERTA

Sun Air – EVFC – 1 KW

CLICK AICI PENTRU OFERTA

Sun Air – EVFC – 2 KW

CLICK AICI PENTRU OFERTA

Sun Air – EVFC – 3 KW

CLICK AICI PENTRU OFERTA

Sun Air – EVFC – 5 KW

CLICK AICI PENTRU OFERTA

Sun Air – EVFC – 10 KWFloating Widgets