Acest site se afla in curs de actualizare, constructie, reconstructie. Posibil ca unele pagini sa nu functioneze sau sa intampinati diferite erori. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate!
mascota

Sisteme solare pt. apa calda si aport la incalzire

VIITORUL NECESITĂ ALTERNATIVE

Preţurile la petrol şi gaz sunt într-o creştere vertiginoasă. Căldura devine un lux pentru noi toţi. Combustibilii fosili precum petrolul, gazul şi cărbunele sunt din ce în ce mai rari. Povara dioxidului de carbon asupra atmosferei duce la o catastrofă în ceea ce priveşte clima, iar poluarea aerului atinge un nivel critic.

Viziunea noastră este să facem ca energia solară să fie accesibilă tuturor. Noi ne ocupăm de mulţi ani cu realizarea unor sisteme practice High Tech de încălzire solară şi vă invităm să păşiţi în lumea sistemelor noastre.

Nu vindem numai sisteme mici standardizate de încălzire solară pentru uz individual, ci şi centrale la scară largă realizate la comandă.

În ziua de azi fiecare gospodărie îşi poate produce singură mare parte din necesitatea proprie de energie utilizând sisteme de încălzire solară moderne, avangardiste si care nu necesită întreţinere.

Solutia “CONFORT” este solutia optima pentru oricine are nevoie de un sistem solar eficient si compact ca sursa complementara pentru incalzire pe timpul iernii.

Eficienta sistemului solar in spatii bine izolate.

- aportul anual la apa calda menajera ~ 80%
– aportul la incalzire pe timpul iernii ~ 35 %


Click pentru oferta!
Confort – 1000 LitriFloating Widgets