Acest site se afla in curs de actualizare, constructie, reconstructie. Posibil ca unele pagini sa nu functioneze sau sa intampinati diferite erori. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate!
mascota

Sistem solar (Fara conectare la retea) de 35000W

Sistem solar (Fara conectare la retea) de 35000W

Sistem solar (Fara conectare la retea) de 35000W

Number Disposal item Material instruction Parameter instruction Life time
1 Solar panel Poly cell 175Pcs 200W (mono) 25years
2 Inverter/controller
All-in-one
Pure sine wave 35KW
DC48V/AC220V
/
3 Storage battery Maintenance-free
Gel battery
350Pcs
12V 100Ah
3~5years
4 Electric closet steel For installing inverter/controller all-in-one
600*700*900mm
25years
5 PV Bracket Angle iron 175set /
6 cable out-put from panel 1000mm*4mm2 (43.3inch*0.006inch2) /
7 Connector / 732Pcs /

Nota:

Sistemul de mai sus este complet. Pentru punerea in functiune nu mai sunt necesare decat cateva scule, cativa metri de cablu, (depinde cat de departe vor fi montate panourile) si cateva accesorii (suruburi, banda izolatoare, bride etc). Montarea panourilor este ideala cu orientare spre Sud cu inclinatie de 45°. Se pot face si mici abateri.

Nu este necesara aprobarea de la Renel sau alt furnizor de energie deoarece toate legaturile se fac la iesirea din contor.


Acesta este un sistem solar de 35000 W/h fara conectare la retea

(cu acumulatori).

Sistemele fara conectare sunt sisteme care sunt conectate la consumul casnic. Tot ce se produce se consuma sau daca nu, (in anumite perioade cand nu e nimeni acasa) atunci se stocheaza in baterii pentru a fi consumat ulterior. Aceste sisteme au toata automatizarea necesara ca atunci cand dati drumul la mai multi consumatori pentru o perioada mai mare de timp si energia neconventionala nu e suficienta, sistemul consuma intai resursele neconventionale si apoi cupleaza automat pe consumul de la reteaua nationala. Aceasta trecere are loc instantaneu fara a „simti” consumatorii. Cand energia neconventionala se produce din nou trecerea se realizeaza din nou. Prioritatea este pe neconventional.

Acest sistem este recomandat pentru un consum zilnic de maxim 140 Kw. Acest consum a fost calculat pentru 4 ore de soare din 24 (pe zi). In situatia in care in zona dvs. soarele este prezent mai multe ore pe zi se va calcula in consecinta. Functioneaza foarte bine si iarna. Nu este conditionat de caldura ci doar de lumina. Singurul dezavantaj iarna ar fi ca ziua este mai scurta.

h
Oferta comerciala
  • Preturile sunt in USD si nu contin tva.
  • Preturile sunt franco producator.
  • C/val. transportului se situeaza in limita a 500-1500 USD
  • Pentru comenzile ferme se intocmeste un contract de vanzare cumparare, se achita un avans de 50% iar diferenta se achita la livrare.
  • Marfa se livreaza in 30-50 zile in functie de perioada anului.
Pentru plata intreaga a produselor la incheierea contractului, fabrica acorda un discount de 20% din valoarea lor.


Floating Widgets