Acest site se afla in curs de actualizare, constructie, reconstructie. Posibil ca unele pagini sa nu functioneze sau sa intampinati diferite erori. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate!
mascota

Sistem fotovoltaic cu dispozitiv de urmarire (fara conectare) 1 kw

No Disposal item Material instruction Parameter instruction Life time
1 Solar module Imported polycrystalline silicon cell 15Pcs*200W 25 years
2 3000W
DC/AC converter
Simulation sine wave DC:48V
AC:220V
25 years
3 Controller Intelligence 3Pcs*30Ah 25 years
4 Storage battery Maintenance-free lead-acid battery 8Pcs*12V/170Ah
6,30 Kw
5years
5 Box Steel box 40×30×20cm 25 years
6 tracker uniaxial For 3000W 25years
7 Temperature range Normal operation in standard -35 to 75℃
8 Electricity available Daily capacity:Around 18Kwh ( if there are 6hours effective sunshine time )
9 Unit price

Nota:
Sistemul de mai sus este complet. Pentru punerea in functiune nu mai sunt necesare decat cateva scule, cativa metri de cablu, (depinde cat de departe vor fi montate panourile) si cateva accesorii (suruburi, banda izolatoare, bride etc). Montarea panourilor este ideala cu orientare spre Sud cu inclinatie de 45°. Se pot face si mici abateri.

Nu este necesara aprobarea de la Renel sau alt furnizor de energie deoarece toate legaturile se fac la iesirea din contor.

Acesta este un sistem solar de 1000 W/h fara conectare la retea
(cu acumulatori).

Sistemele fara conectare sunt sisteme care sunt conectate la consumul casnic. Tot ce se produce se consuma sau daca nu, (in anumite perioade cand nu e nimeni acasa) atunci se stocheaza in baterii pentru a fi consumat ulterior. Aceste sisteme au toata automatizarea necesara ca atunci cand dati drumul la mai multi consumatori pentru o perioada mai mare de timp si energia neconventionala nu e suficienta, sistemul consuma intai resursele neconventionale si apoi cupleaza automat pe consumul de la reteaua nationala. Aceasta trecere are loc instantaneu fara a „simti” consumatorii. Cand energia neconventionala se produce din nou trecerea se realizeaza din nou. Prioritatea este pe neconventional.

Acest sistem este recomandat pentru un consum zilnic de maxim 4 Kw.
Acest consum a fost calculat pentru 6 ore de soare din 24 (pe zi). In situatia in care in zona dvs. soarele este prezent mai multe ore pe zi se va calcula in consecinta. Functioneaza foarte bine si iarna. Nu este conditionat de caldura ci doar de lumina. Singurul dezavantaj iarna ar fi ca ziua este mai scurta.

Acest sistem are avantajul ca panourile solare sunt montate pe un stalp (nu mai gauriti acoperisul) care are un sistem de orientare dupa soare astfel incat unghiul de incidenta sa fie optim pentru productie maxima pe toata perioada cand soarele este pe cer.

h
Oferta comerciala
  • Preturile sunt in USD si nu contin tva.
  • Preturile sunt franco producator.
  • C/val. transportului se situeaza in limita a 500-1500 USD
  • Pentru comenzile ferme se intocmeste un contract de vanzare cumparare, se achita un avans de 50% iar diferenta se achita la livrare.
  • Marfa se livreaza in 30-50 zile in functie de perioada anului.
Pentru plata intreaga a produselor la incheierea contractului, fabrica acorda un discount de 20% din valoarea lor.


Floating Widgets