Acest site se afla in curs de actualizare, constructie, reconstructie. Posibil ca unele pagini sa nu functioneze sau sa intampinati diferite erori. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate!
mascota

SunAir-(orizontal)-500W


Sistem eolian cu ax orizontal

fara conectare la retea (cu acumulatori ) 0,5 kw
Componente Bucati

Generator eolian (nacela)

Putere 0,5 Kw

1
Pale 3
Controller 1
Pilon (stalp) ancorat (6 metri) 1
Pilon (stalp) neancorat (6 metri ) 1
Invertor fara conectare

Tensiune nominala 220V

1
Acumulatori 12V 200Ah 2


Nota:


Sistemul de mai sus este complet. Pentru punerea in functiune nu mai sunt necesare decat cateva scule, cativa metri de cablu, (depinde cat de departe va fi montat stalpul eolian) si cateva accesorii (suruburi, banda izolatoare, bride etc). Pentru montarea stalpului este necesara o fundatie din beton 1*1*1,6 m (L*l*H). Nu este necesara aprobarea de la Renel sau alt furnizor de energie deoarece toate legaturile se fac la iesirea din contor.Acesta este un generator eolian de 500 W/h fara conectare la retea
(cu acumulatori).

Sistemele fara conectare sunt sisteme care sunt conectate la consumul casnic. Tot ce se produce se consuma sau daca nu, (in anumite perioade cand nu e nimeni acasa) atunci se stocheaza in baterii pentru a fi consumat ulterior. Aceste sisteme au toata automatizarea necesara ca atunci cand dati drumul la mai multi consumatori pentru o perioada mai mare de timp si energia neconventionala nu e suficienta, sistemul consuma intai resursele neconventionale si apoi cupleaza automat pe consumul de la reteaua nationala. Aceasta trecere are loc instantaneu fara a „simti” consumatorii. Cand energia neconventionala se produce din nou trecerea se realizeaza din nou. Prioritatea este pe neconventional.Acest sistem poate produce zilnic 2 Kw.
Acest consum a fost calculat pentru 4 ore de vant din 24 (pe zi). In situatia in care in zona dvs. vantul bate mai multe ore pe zi se va calcula in consecinta. Functioneaza foarte bine si iarna.Sistemele eoliene(spre deosebire de cele solare) prezinta avantajul ca pot functiona si noaptea.

Oferta comerciala
  • Preturile sunt in USD si nu contin tva.
  • Preturile sunt franco producator.
  • C/val. transportului se situeaza in limita a 500-1500 USD
  • Pentru comenzile ferme se intocmeste un contract de vanzare cumparare, se achita un avans de 50% iar diferenta se achita la livrare.
  • Marfa se livreaza in 30-50 zile in functie de perioada anului.
Pentru plata intreaga a produselor la incheierea contractului, fabrica acorda un discount de 20% din valoarea lor.


Floating Widgets