Acest site se afla in curs de actualizare, constructie, reconstructie. Posibil ca unele pagini sa nu functioneze sau sa intampinati diferite erori. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate!
mascota

SunAir-(orizontal)-3KwSistem eolian cu generator orizontal 3 kW

Sistem eolian cu generator orizontal 3 kW
Sistem eolian cu generator orizontal 3 kW Componente Bucati Pret USD
Generator eolian(nacela)

Putere 3 Kw

1
Pale 3
Controller 1
Pilon (stalp) ancorat

(9 metri)

1
Invertor fara conectare

Tensiune nominala 220V

1
By Pass 1
Acumulatori 12V 100 Ah 2
Total instalatie cu stalp ancorat

Sistem eolian cu generator orizontal 3 kW

Principiu de functionare:

Sistemele eoliene fara conectare sunt sisteme care sunt conectate la consumul casnic. Aceste sisteme se preteaza atat la gospodariile care nu sunt racordate la reteaua electrica nationala (nu e necesar bypass-ul), cat si la gospodariile care sunt conectate (pentru a reduce factura de energie).

La instalatiile „fara conectare”, tot ce produce generatorul este destinat exclusiv consumului instantaneu sau, daca nu, (in anumite perioade cand nu e nimeni acasa) atunci se stocheaza in baterii pentru a fi consumat ulterior. Aceste sisteme au toata automatizarea necesara ca atunci cand dati drumul la unul sau mai multi consumatori pentru o perioada mai mare de timp si energia neconventionala nu e suficienta, sistemul consuma intai resursele neconventionale (acumulatorii) si apoi cupleaza automat pe consumul de la reteaua nationala (datorita placii „bypass”). Aceasta trecere are loc instantaneu fara a „simti” consumatorii. Cand energia neconventionala se produce din nou trecerea se realizeaza din nou. Prioritatea este pe neconventional.

Amortizare.

In conditii optime de vant, (vezi diagrama) acest sistem poate produce 3Kw/h. Luand in calcul costul mediu actual: 1Kw = 0,78 lei, acest lucru inseamna ca aceasta instalatie poate produce 2,34 lei in fiecare ora si 56,16 lei in 24 ore. Acest lucru inseamna ca intr-un an de vant continuu aceasta instalatie poate produce energie electrica in valoare de 20.500 lei. Avand in vedere ca vantul nu poate sa bata 24/24 ore in fiecare zi din an, si avand in vedere ca si costul energiei este in continua crestere, va las pe dumneavoastra sa calculati amortizarea investitiei in functie de locul in care doriti sa amplasati turbina eoliana si de potentialul de vant din acel loc. Cert este ca aceste sisteme functioneaza la fel de bine in toate anotimpurile, si mai ales (spre deosebire de cele solare) functioneaza si ziua si noaptea – noaptea potentialul de vant este chiar mai mare. Concluzie: Acolo unde exista potential de vant, se recomanda mai mult un sistem eolian decat unul solar fotovoltaic deoarece cel eolian poate functiona si noaptea.
Costuri facultative:

  • Pentru stalp fara ancorare
  • Pentru fiecare acumulator suplimentar
  • Pentru varianta de instalatie cu conectare la retea


  • Transportul este gratuit.
  • Pentru comenzi ferme se intocmeste un contract de vanzare-cumparare si se achita un avans de 50 %. Restul de 50% se achita in ziua livrarii instalatiei.
  • Pentru plata integrala in avans la semnarea contractului, se acorda un discount de 15%
  • Marfa se livreaza in 15-50 zile de la plata avansului (functie de perioada anului)

Nota:

- Sistemul de mai sus este complet. Pentru punerea in functiune nu mai sunt necesare decat cateva scule, cativa metri de cablu, (depinde cat de departe va fi montat stalpul eolian) si cateva accesorii (suruburi, banda izolatoare, bride etc). Pentru montarea stalpului este necesara o fundatie din beton 1*1*1,6 m (L*l*H).

- Nu este necesara aprobarea de la Renel sau alt furnizor de energie deoarece toate legaturile se fac la iesirea din contor.

- Putem asigura montaj sau asistenta la montaj. Putem instrui montatorii dvs.


Floating Widgets